ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN


Wij maken gebruik van Loon voor uw en onze loonadministratie, gewoon een goed pakket.
http://www.loon.nl

Veel van onze klanten doen zelf hun boekhouding in e-boekhouden, een boekhoudpakket waarmee zelfs niet-boekhouders een boekhouding kunnen voeren.


e-Boekhouden.nl is hét online boekhoudprogramma dat geschikt is voor ondernemers, verenigingen & stichtingen en accountants & boekhouders.


Wij ondersteunen hen hierin. (Klik op het logo om naar e-boekhouden te gaan).

Sinds kort hebben wij ook enkele klanten met andere boekhoudpakketten, zoals Moneybird en Informer. Wij gebruiken Moneybird voor onze facturen.

Wij automatiseren uw boekhouding zoveel als mogelijk, zodoende besteden wij minder tijd aan uw administratie terwijl deze nog altijd tip top in orde is. U bent daardoor ook minder tijd kwijt aan uw administratie, wij koppelen uw bank aan de boekhouding en zorgen voor geautomatiseerde boekingen. Indien u een loonadministratie hebt, dan wordt de loonjournaalpost ook geautomatiseerd geboekt. En u, u kunt altijd in uw boekhouding, net als wij.

Samenwerking is dan dus ook het sleutelwoord. U hoeft u alleen nog maar bezig te houden met uw kerntaken, terwijl wij uw boekhouding, onze kerntaak, (uit)voeren.

Met al onze klanten hebben wij vaste prijs afspraken, die pas wijzigen als de klant het daarmee eens is. Onze periodieke factuur (per maand, kwartaal, halfjaar of jaar) is dus nooit een verrassing.We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn.


Volledige uitbesteding van uw boekhouding:
Ook dat behoort tot de mogelijkheden, daarover maken wij graag eerst een afspraak met u of en waarom dit door u gewenst en/of overwogen wordt.
Dat heeft namelijk verregaande gevolgen voor o.a. medewerker, de te automatiseren processen zoals het verwerken van de bankmutaties, en allerlei andere processen rondom de administratie. Denk maar eens aan, waar worden de facturen ontvangen die betaald dienen te worden, door wie worden de facturen gemaakt die verstuurd gaan worden, gaan er afspraken gemaakt worden over hoe u bepaald welke facturen er wanneer betaald dienen te worden, wie gaat de debiteurenadministratie bijhouden? Allemaal normale vragen, zonder deze werkzaamheden is uw boekhouding niet op orde en dat is natuurlijk wel wat u graag wilt. Er is dus veel te bespreken. Belt u ons gerust, wij hebben dit al vele malen met onze klanten besproken, en voor een aantal klanten werkt dit ook in de praktijk.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten!

Alle getoonde logo's zijn eigendom van de respectievelijke ondernemingen.

Onze openingstijden

maandag

9:00–16:00


dinsdag

9:00–16:00


woensdag

9:00–16:00


donderdag

9:00–16:00


vrijdag

9:00–15:00


zaterdag

Alleen telefonisch en indien wij beschikbaar zijn voor overleg

Contactformulier

Klik hier om het contactformulier te openen